<$BlogRSDUrl$>

čtvrtek, října 30, 2008

Léčba lupénky - média na toto téma 

Ahoj!

Australské přípravky na lupénku Dr Michaels pomáhají stále více pacientům také díky tomu, že profesorka Jana Hercogová z FN Na Bulovce hovoří k pacientům a jejich lékařům prostřednictvím médií. 82,3 procenta je opravdu závratná úspěšnost, jak ji trefně nazval Jan Červenka na http://aktualne.centrum.cz/veda/forum.phtml?op=text&id=620568&topic[]=3128148,1 ve svém článku Proti lupénce myšími protilátkami i ovocnými kyselinami.

Pro věrné čtenáře mého blogu je možná zajímavé, že si mě opět vybralo jedno médium, a to jmenovitě Blesk. Žel, na Světový den lupénky, tedy minulou středu, jsme se nedostali do tištěného vydání, což je mi moc líto, protože zájem o tematiku lupénky je v ČR velký. Vždyť lupénkářů je u nás 480 000. Připočtěme rodiče a sourozence a jsme na dvou milionech lidí, které tohle téma zajímá. A problémy s lupékou řeší také lupénkářovi přátelé, kolegové z práce... Mnoho lidí mi už v minulosti říkalo o tom, o čem se dočetli, co kde slyšeli, že pomáhá proti lupénce a tak dále - každý se tím aspoň trochu zabývá. Snad se o tom dovědí jinak. Jo, článek se ale objevil na blesk.cz, a to konkrétně na http://www.blesk.cz/clanek/102487/lupenku-pokori-vytazky-z-ovoce.html.

Dr. Michaels se objevil také ve spektu radiových vln, a to na ČRo 1 Radiožurnálu v pondělí . Mluví tam maminka 11letého Tomáše Váni, kterého léčba lupénky Dr. Michaels dočista vyhojila během asi měsíce a který je už 7 měsíců bez projevů lupénky. Link je http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player.html?id=00805406&br=48&s=1 Je potřeba si najet na čas 43:20.

Tímto chci vyjádřit všem autorům mediálních materiálů velkou pochvalu, povedlo se jim to!

Comments:
Ahoj, i ja bojuji s lupenkou a me clanek vysel. Dokonce byl ocenen loni vladni cenou pro zdravotne postizene. Jsem rada, ze nejsem sama, kdo se k ni stavi tak jako ty a kdo ma zajem i o ostatni lupiky.
Muj clanek se jmenoval: Muj zivot s lupenkou a vysel v casopise Moje psychologie nekdy loni na jare. Tak se mej a humorem o nezlomnou vuli proti ni.
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?