<$BlogRSDUrl$>

neděle, června 15, 2008

Kratce k vyrazeni fotbalistu 

Tak nam ten fotbal kluci pekne projeli... nejde o tu Cechovu chybu, ale o to, ze to pekne zvojtili a rikali si o to vetsinu druhy pule. Zase Bruckner nereagoval na deni na hristi - mel stahnout Kollera a dat tam Sverkose na brejky, kdyz to Turci zjevne zacali otevirat (kdo mluvi o Barosovi, je blazen - ten kluk uz je delsi dobu z formy). Za druhy - Plasil jit dolu nemel, taky nebyl duvod stahnout se timhle zpusobem do obrany - a k tomu ementalovy, predevsim kdyz jim projela kolmice a Turek jako nuz maslem:-) Na levy strane to furt horelo, ale porad tam byl volnej ten se 14kou nebo s jakym cislem. Ale co, zivot jde dal a na tomhle nestoji :-)

Kluci se jiste snazili, ale bohuzel na to nemeli. Myslim si, ze styl vystaveni toho tymu a i sazka v posledni dobe na defenzivu a nepochopitelnym zpusobem neatkraktivni styl (v mnoha utkanich, napriklad s Irama u nich - to byla tragedie se na to koukat... o duelu se Svycarama nemluve) byla chybna. To muze vyjit jen jednou jednomu tymu, Rekum.

Posledni zapas ve skupine Eura: Turecko - CR 3:2

Tesim se na novou cerstvou nezatizenou generaci. Fakt dobrej je Koller, toho si vazim. Skoda, ze s touhle pomerne slibnou generaci cesky fotbal nedosahnul na vyssi mety. Bronz z 2004 je jiste fajn, ale ten vyber mel na vic nez jen postoupit na MS a na dalsi ME. Skoda potencialu tech kluku. At se tem odchazejicim dobre zije! Meli jsme a mame je radi :)

Comments: Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?