<$BlogRSDUrl$>

pátek, května 02, 2008

Dr. Michaels a lupénka mizí :) 

Zní to neuvěřitelně, ale lupénka ze mě mizí jako pára nad hrncem!

No, zas tak rychle to není, ale během posledních sedmi týdnů jsem se zbavil lupénky na obličeji (už ve 2. týdnu), ve kštici (tedy na hlavě - po třech týdnech nebyla k rozeznání, postupně se doléčovala), víceméně pigmentové zbytky ložisek jsou na rukou a na nohou. Ještě jsou takové drobnůstky, tečky nebo jak to nazvat, ale oproti začátku kúry se přípravky Dr. Michaels jsou to úplné prkotiny. Navíc v léčbě ještě pokračuju. A co je na tom všem tak zvláštní? Že jsou ty přípravky přírodní, z rostlinných výtažků a olejů a BEZ HORMONŮ KORTIKOIDŮ.

Jde o trojkombinaci mycího gelu (po opláchnutí vodou se nanese, nechá 10 minut opůsobit a pak se smyje), masti (po lehkém utření ručníkem se nanese pouze na ložiska) a tělového oleje (kterým se po 3-5 minutách člověk jemně natře). Vše se používá jak na tělo, tak na kštici.

Tahle léčba je náročná ze dvou pohledů - každá kúra trvá 45 minut až hodinu a měla by se dělat 2 denně, ráno a večer (to aby to zabíralo rychle). Věřte mi ale, dělat se to dá. Druhá relativní nevýhoda je cena přípravků. Jedna sada stojí 2000 korun, bez příspěvku pojišťovany (Dr. Michaels nejsou registrovány jako léky, jsou volně dostupné v lékárnách - na objednání). Zapotrebi maji byt na 6-8tydenni lecbu dve sady, ja pouzil trochu vic prostredku, ale to je u kazdeho individualni. Ale nastesti lze i usetrit, daji se ty jednotlivy casti nakoupit i samostatne a na velky masti usetrit pulku penez.

Vyjde to na par tisic, ale vysledek stoji zato. Uspesnost pri klinickych testech na Bulovce: 70-75 PROCENT PACIENTU SE ZHOJILO ZCELA. U profesora Novotneho pripravky pomohly 90 procentum pacientu.

Pokud znate nejake lupenkare, kteri uz se nechteji patlat skodlivymi kortikoidy (po jejichz pouziti se lupenka beztak vraci v jeste vetsi mire), reknete jim o Dr. Michaels. I zahranicni testy ukazaly, ze to vubec nepomuze pouze 10 procentum pacientu - coz je u lupenky dost dobry, ne? :)

Comments:
Tak to je super bonde, to ti přeju ze srdce:)a navíc bezvadná reklama, myslim, že bys měl poslat odkaz výrobci aby mohl odkazovat své potencionální zákazníky..:)anca
 
Anicko, moc jsi mne timhle komentarem potesila... ani nevis jak. Moc lidi o tom nevi, dam to na melnicek.cz :)
 
Once there was a time when the Lupenka and vitiligo and other such diseases were the great challege for the dermatologist. today I am vey pleased to read
this likeable post, shows the Dr.Michaels expertise for the cure of LUpenka (Psoriasis).this is very cheaper and effective treatment as compared to the treatment other pigmentation disorders like vitiligo and eczema.
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?