<$BlogRSDUrl$>

neděle, dubna 01, 2007


Zima - to uz neni pravda, ale jeden cas byla - pani Zima si sem odskocila. Pred sjezdovkou s bezkarem Svenem a Nikem. Skupinovka je z mensiho komorniho setkani u Heli (ta za mnou), vedle ni Spanel Niko (ano, vedle dvou reckych Niku jiz treti Niko), za nim je Heliina nejlepsi kamaradka Kaisa, za niz vykukuje Heliina sestra Sini.

I takhle vypadaji domy v Jyvaskyla - a my si stezujeme na panelaky. Tady je to nepekny v nasi casti mesta. Ale nektery bytovky jsou zas taky hezky - asi jako u nas jsou taky nejaky hezky. A pak je tady pan batman z upirsky party, co jsme coby studenti z exkomunistickych zemi poradali. A pak taky kostel v samem centru Jyvaskyla.

S Italkou Fabianou na koncerte Nirvana revivalu (kde me kuci z kapely ponekud sokovali, kdyz po posledni pisnicce zacali rubat kytarama o podlahu a pak zpevak shodil, povalil velkou bednu na podium - strasna rana.. byli to asi trochu tupci). Na tomtez koncerte Nektaria - no, reknete, neni ta Rekyne k sezrani? :) A to uz jsme na podiu pubu Katse, kde kazdou nedeli chodime hrat - tady jsou vsichni tri Nikove na podiu spolu, vzadu na bonga hraje Francouz Antoin, prekupnik s kolama, klavesy a basu maji mne neznami Finove, co se proste pridali, a u bicich neni videt Ital Andrea. No, a tohle byla La Bamba! Peknej narez, jsme to rozjeli :)

Comments:
Hele, vsim sis, ze ti vzdycky jdou zvetsit jen ty krajni fotky? Ty uprostred ne...:o(
 
S tema fotkama je to blbé. Hele Ondreji, ty jsi nejakej vousatej:)
 
Tyjo, to je blby.. To je proste na pytel.. Nevim, co s tim.. tady jako.. obratim se na Rychlou rotu.. jakoze hepldesk. A vousatej? Treba dneska jsem vousatej:) - a Paul odhani holky od dveri... :) Mimochodem Paul zitra leti do Toronta na turnaj - kanadska repre ho potrebuje. Mazec, co? Na sest dni! :) Minulej tejden mu volali... Asi bude party:)
 
proc ne:)
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?