<$BlogRSDUrl$>

středa, března 07, 2007

Proc jsou nekdy veci tak na h....? 

Nasledujici text je jen pro silne povahy, pisu ho v nestabilnim psychickem rozpolozeni... Cast je tvorena icquovou konverzaci s kamaradkou...

Snazil jsem se poslat najemny za kolej pres internet, ale protoze Komercka je nejhorsi banka na svete a jeji system mojebanka.cz je tak komplikovanej a podelanej, tak jsem se tim neprokousal a nasranej jsem se na to vysral.

Jako, to snad neni mozny... to jsou totalne sluzby na HOVNO!!!!!

Proc proste nemuzes napsat cislo uctu prijemce, napsat, ze to je Nordic bank ve Finsku a poslat to? Proc tam musi byt nejakej posranej SWIFT code a IBAN code (coz je to samy!!! a navic je to nejak soucasti toho uctu, nebo jak..) a pak nejaky blbosti kolem.. a musis se presto prokousavat pres napovedy, protoze tam je milion dalsich neslyslnejch kolonek a tak.. kamoska to delala hodinu a pul? chapes? stravila hodinu a pul nad necim, co ti ma usnadnit zivot!

Uz instalace samotnyho certifikatu je pro obycejnyho smrtelnika (jako mne) obrovskou prekazkou, strasti a utrpenim. Treba CSOB ma normalni system, kde clovek proste zada cislo a svy heslo a muze operovat se svym uctem - a to z jakohokoli kompu na svete! U mojibanky musim mit na pocitaci ulozenej svuj certifikat, takze ho musim pokazdy ukladat do pocitace z webu, nebo si ho nosit na flesce. K vyuziti certifikatu zas potrebuju Javu (kterou jsem treba tady nemel a musel jsem ji instalovat, ale asi na trikrat, protoze muj komp neni z nejmladsich a taky jsou tam dalsi veci, ktery komp musi splnovat a treba ten muj doma neco nesplnoval, tak jsem to musel resit). Proste to cloveku akorat ztezuje zivot a cini ho to nasranym a nasranejsim cim dal ve svem mojebanka-snazeni pokracuje...

Proc to neudelaji jednodussi? Maji nam slouzit tak, jako nase penize slouzi jim! Proc je svet nekdy tak blbej? Proc se lidi nezamysli nad tim, co tvori? Proc nekdy tvori zrudnosti jako je treba system mojebanka.cz? Proc me tyhle veci dycky naserou?

Comments:
taky mb mam, taky sere.
(je pravda, ze se zlepsuje, ale nehorazne pomalu)
raist
 
Diky za zajimavy blog
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?