<$BlogRSDUrl$>

středa, února 07, 2007

Schůzka se sluncem 

Měli jsme v sobotu slunný den a cestou z Finské tradiční hudby (předmět) na oběd jsme několikrát zmáčkli spoušť svých automatických obrázkometů. Takhle to vypadá, když tady svítí. Jinak cestou z úterního (včerejšího) Jazz Baru jsme si s Katkou (čtěte předchozí článek) zkusili, jaké to je projít se půl hodiny 30stupňovým mrazem (jinak v pozdním odpoledni bylo asi -25 °C). Ale jinak je tady krásně:



1. Barunka, studentka psychologie z Prahy.



2. Barunka a bulhraský student Stefan, vystudovaný konzervatorista-kytarista, toho času student ruského jazyka a volitelně i českého jazyka (2. rokem).


Naše univerzita a sníh...













Dole: Rozklikni a poznej dvojče mělnického vředu, tedy objektu zvaného Hold či Amerika, který je trnem v oku všem Mělničanům. Ničí jádro města, městskou památkovou zónu, dobré mravy dětí a vkus. Tak tohle je hlavní budova Univerzity v Jyväskylä. Na ní si nikdo nestěžuje - to má dobrý, co? :)



Na závěr výstavky cesta z univerzity do centa, jehož první dům je coby maličký vidět i na tomto fótó.

Comments:
Paaani to je krasa! Jakoze je to krasny na to svete, vid:) Uplne ti to zavidim, tady je hnus humus, sedohnedy nebe a z nej padaj sedohnusny vlocky ktery ani nedopadnou na zem a uz mizej:/
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?