<$BlogRSDUrl$>

středa, ledna 31, 2007

Pár komentářů k dění na Mělnicku 

Trochu jsem si početl v mělnických médiích na internetu a tady trochu zareaguju...

Z rozhovoru s novým šéfem Dopravního inspektorátu okresního policejního ředitelství v Mělníku Miroslavem Štrombachem v MF Dnes, 30.1. :
ot: Budete podporovat i nadále akce zaměřené proti motorkářům na trase Liběchov–Dubá?
od:Samozřejmě, i letos bude činnost inspektorátu zaměřena tímto směrem. Nabízejí se různé druhy a způsoby organizování dopravních akcí, ale k formám se z taktických důvodů nebudu v tuto chvíli vyjadřovat.
Bond: Můj návrh na způsob organizování dopravní akce. Za jednou zatáčkou bych postavil zátaras tak ze čtyř, možná pěti aut. Co?

Článek z Mělnického deníku, 30.1.:
Strážníci na svých obchůzkách potkávají kuřáky na zastávkách, stojící mimo vyznačený prostor a tím zákon neporušují. To, že znepříjemňují čekání na autobus i ostatním lidem zápachem z cigaret, je už věc jiná.
Bond: Kurňa, ale o to přeci právě jde! Neměl by být každý kuřák zodpovědný za to, kudy a kam se jeho smrad táhne?

Rubrika krátce Mělnického deníku, 30.1., 2x:
Chatový zloděj je konečně dopaden.
Bond: Ježkovy, ono už se krade i na chatu?!

Chřipka je na ústupu
Bond: To jí asi musel Macek za Ratha pořádnou natáhnout.

Mělnický deník, 31.1., 2x:
Do obchodu vrazili lupiči s autem! Odvezli si bankomat
Bond: To je mazec!

Policisté pátrají po lupiči z banky
Bond: Nebyli to ty s tím autem?

Comments:
hej bonde todle vubec nesouvisi s tim tvym postem, ale nevim jak jinak te zkontaktovat nez ti tadyhle napsat :D hele ty jo, jsem ti hrozne moc chtela rict ze se mi zdal nejakej uplne vycitkovej sen o tobe a ja uplne vim ze jsem na tebe byla hnusna kdyz jsem byla "mala" jakoze mlada :D jako vis ze jsem rikala takovy blby veci,ale ja byla fakt mala hej a ted mi dolso ze ses treba i moh nastvat nebo tak..a ty se jmenujes ondrej?? :D :D tak to je sranda :D nevim asi jsem tajne verila ze se jmenujes Džejms... :D hej jakoze me aji prekvapilo ze si mi napsal na blog...jak ses tam dostal? ale kazdopadne si prisel ve chvili kdy mi nebylo dobre, tak jse mi te lito...hej a uplne se tesim az te uvidim ne...protoze takova celbrita se nevidi kazdy den :D :D :D hej jsem fakt uplne v magicnu ze ses zjevil...fakt ulet :D :D :D mej se
 
Jsem rikal, ze jsi uplne kouzelna, Aninko! :) Jo, myslim, ze to bylo na Radovanove svatbe, jak jsi na me byla huste hnusna... Ale nebyla, dyt to byla preci legrace a ja te mam za to rad. S tebou byla dycky legrace, hlavne kdyz jsi byla mala jakoze mlada - tenhle obrat se ti fakt poved :)) - protoze ted te vlastne uz vubec nevidam... To vis, furt nekde zachranovat naky pritroubly miliardy a vlady a tajny svedky a zachranovat planetu, da to trochu litani. Ondrej je prezdivka, nick, kryci jmeno.. Jinak se fakt jmenuju Dzejms. A jsem rad spoucasti tveho magicna:) Taky se mej! Obcas k tobe kouknu. A pak ti nekdy reknu, jak na tebe nase zpravodajske sluzby kaply, jo? Ahoj!
 
cože? :D Hej Bonde radši se tak nerozplývej abys nebyl tak moc zklamaný :D :D ne jakože hrůza...nějak se mi to zpětně vrátilo...a taky si říkám, ty už si vcelku starý že? :D jakože já nevím, odhadovat věk strýcových přátel je těžké :D ty že nevídáš mě? ale prd...já nevídám tebe :D to máš z toho že nejezdíš na žádné ts akce už ani jako divák... ale ta svatba...hahaha :D to zas bude něco...a jaké zpravodajské služby?? :-O
 
eva.senfeldova@allenovery.com :)
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?