<$BlogRSDUrl$>

úterý, června 27, 2006

Cina 05 fotky 



1 Ctyri musketyri se sochou Thomase Jacksona (Michaeluv pribuzny...) 2 V CNN Asia si me chteli nechat, ale odmitl jsem. 3 Prekrasne zahrady v Szuzu.



4 Otazka pro ctenare bondova blogu: Ktere je tohle mesto? (odpoved zanechte v oddeleni komentaru, vylosovaneho vyherce ceka sladka odmena) 5 a 6 Neznajice mistni pismo, asi jsme podle ceduli nekde spatne zabocili, zabloudili na Niagaru a pomazlili se s egyptskou kocickou.


7 Zlato, zlato, vsude samy zlato... 8 a 9 Namesti Tiananmen (dosavadni fotky jsou z kamery. Az ted jsem zjitil, ze venku ta kamera foti uplne na pytel. V mistnosti je mnohem lepsi. Coz me ted ale vlastne nezajima, pac ty fotky jsou uz zpraseny. Byl jsem linej porad vytahovat fotak, a tak kdyz Panasonic nabizi az 3megapixelovej obrazek, chtel jsem toho vyuzit. Pekne jsem naletel, nektery fotky maji rozmer zhruba 600 na 450 v rozliseni, ktery si v tu kterou chvili rozmysli sam pristroj, takze jsou to vyjevy jak z piksly.)


10 Vyjev pro chlapce - Belgicanka Lili, toho casu studentka University of California. 11 Ja a Budha. 12 Na plny plyn. V ulicich Sanghaje se kloubi historie s modernou.


13 a 14 Setkani s cinskymi studenty Public Relati0ns patrilo k tomu nejlepsimu z letni skoly. Po setkani na pude univerzity jsme sledovali CR-USA v zapadlem pekingskem baru. Ze i Evropane mohou do Asie prinest trochu exotiky, ukazala prestavka zapasu - mistni si s vykulenyma ocima od marneho foukani prvne zahrali na me milovane kazu. 15 I ve statni CCTV me posadili za moderatorsky stolecek, ale jak rikam, doma je doma.


16 To je tak bohata zeme... 17 Jako tydyti pred pekingskym muzeem... 18 Karaoke - s Patrickem jsem bydlel na pokoji jak v Sanghaji, tak Pekingu. Vsichni zpivali vesmes moc pekne, jenom pivo a pronajem mistnosti se dvema mikrofonama, velkou a dvema malymi obrazovkami byl ponekud mastnejsi (a ja si nevzal ubrousek).


19, 20, 21 Tady kvizovou otazku necekejte.

22 Tahle holka oblecena ve slusivem oblecku Heinekem se s nama chtela mernomoci vyfotit, tak jsme s Erikem souhlasili. 23 Vyhled z meho pokoje v St. John's College. 24 Tri pekny chlapi.


25 Ze by stejna fotka? 26 Z nocni navstevy centra Hong Kongu.

Comments:
Paaani, to je ale krasny na tom svete.. Ale stejne, nelezou uz ti nudle i usima? Ja mizim na Slovensko, tak si zase uziju bryndzu, halusky a Saris:)) Hlavne se vporadku vrat, jo? Tak jo:)
 
Jak jsem psal, kdyz strevni potize (slovensky se jim rika hnacka) neustavaly, vysadil jsem cinsky nudle i se stavama a dalsima slichtama ze snidanoveho jidelnicku.. proste mi to po ranu nejelo :) Ale jinak mi trady chutna, a je docela jedno, jeslti jis v levny nebo drazsi restauraci, vsude vari dobre. Vyborna je treba ryba opecena ve strouhankovem oblecku (asi v nejakym fritaku ci cem) a s rajskou omackou a ryzi.. na to budu vzpominat. Ryby, zelenina.. moc dobry:) Slovensko si uzij!
 
ad to město na fotce: kdybych nevěděla, že je to v Číně, řekla bych, že je to Moskva.. že by se Čína posunula na západ tak rychle, že bychom to tady nepostřehli??
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?