<$BlogRSDUrl$>

čtvrtek, června 22, 2006

Cina 03 - fotky (kdo by to rek) 


1 Bund - takhle taky vypada nocni Sanghaj. Jeste pred 15 lety nebylo na brehu reky Jang-c'-tiang ani prd, jen pozemky farmaru s obilim, po patrovych baracich ani vzdech. Kdo by to byl rek.



2 Pro Amiky poradaly zajezd do Ciny Univerzita HK a kalifornska univerzita, a asi proto jsme jedli v hodne dobrych restauracich, vetsinou salonek pro sebe. Nevim proc, kdyz vyborny jidlo bylo vsude i za desne levno, ale neprotestoval jsem (asi proto, ze studenti, co si mohli zaplatit jak zajezd nabity infem a schuzkama v redakcich a PR agenturach, nejsou zadny socky - narozdil ode mne :) ). Vesmes se o nas staraly vesmes rozsahle tymy vesmes usmevavych a sympatickych Cinanek.


3 Spanelsko-ceska trojka. Nalevo Jose, napravo Javier, to uprostred jsem ja :) S klukama se snazime ve volnych chvilich koukat na fotbal a navzajem podporujeme nase narodni muzstva. Jsme zasadne proti americkemu tymu.


4 Poza s Josem a klouboukem a cepici v jednom drazsim obchodu v Pekingu. Nic jsme nekoupili.




5 Pohled na pekingske namesti Tiananmen z Brany nebeskeho klidu. Btw, tady to v roce 1949 vsechno zacalo.




6 Nad toutez branou visi podobizna nezapomenutelneho vudce a velkeho exekutora kulturni revoluce. Mao Ce-tung stale strezen jako poklad.









7 No, jsem v Hong Kongu. Neverite? Verte :) A mejte se pekne. Cinsky piva nejsou spatny, ale cesky je cesky.. A nakladanej hermelin tady taky nemaj. Uz se tesim na Starou skolu, az na jeden zajdu..hm...

Comments:
Ta fotka nocni Sanghaje je fakt super. Cermy
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?