<$BlogRSDUrl$>

čtvrtek, března 09, 2006


Pravda, poslední dobou se ti, milý blogu, moc nevěnuju. A tak jsem nachystal pár teplých letních fotografií z překrásného Mělníka.. ze kdy? Někdy z minulých let :) Už se těším na kraťasy a tričko s krátkým rukávem, a až vyjdu na vyhlídku, ovane mě v hřejivém slunci osvěžující vítr, a až večerní klid pozve mě k posezení u zámku, budu s kytarou zpívat Labi a jeho břehům veselé písně... tehdy mi bude dobře.

Comments:
Paaaani ja uz se tak tesim na leto! Ale strasne! Posledni dobou se vubec nemuzu odpoutat od predstavy roztekly zmrzky, opalenejch obliceju, mala obleceni a vysisovanejch vlasu..ach jo, ta zima je fakt moc dlouha.
 
jee ondreji a nefotil jsi to tenkrat z veze melnickeho kostela? jak jsme predbehly tu dlouhatananaskou frontu a lidi na na osklive koukali:)to bylo krasne..mej se a preji pekny den
 
Jo, fotil jsem to tehdy, jak nam ten pan vynadal, ze vsichni cekaji ve fronte 2 hodiny a my prijdeme 20 minut pred zavirackou a chceme predbehnout ty poctivce. Nejak mu nevonel argument, ze jsme od novin :)) Mimochodem, uz se taky tesim na leto. Na vyhlidku ve vlahem veceru s kytarou a vinkem (ktere si vyjimecne dam).
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?