<$BlogRSDUrl$>

pátek, října 07, 2005

Rushi, ani jsem nevěděl, že se někdy dozvím, jak to probíhá mezi tebou a tvou ženou.. a taky jak to probíhá mezi mojí spolužačkou a tebou..:) chvála milování!
Já měl dneska značně pracovno (na poslední slovo mě napadá jediný rým:). V pondělí odjíždím, a tak mám práce nad hlavu. Krom článků a příspěvků pro ČT musím napsat ještě důležitou rešerši. Problémy tu jsou, aby se řešily. Dnes jsem se do toho proto chtěl pustit po hlavě, ale dva článečky a dvě dopolední schůzky (žádné holky, anóbrž zdroje informací) tomu plánu značně nalomily nožky. Návrat z druhé schůzky kolem 14:30 ťal do pilířů mých představ sekerou docela přesně, tvrdě, úspěšně. Grr. Napsal jsem článek o kralupských lyžařích, co potrénovali na tomtéž rakouském ledovci jako Herman Maier (mezi řečí 4násobný vítěz Světového poháru, 3násobný mistr světa, 2násobný olympijský vítěz - to vše v obřím slalomu, Super G a sjezdu) - to byl pro mladé Kralupáčky velký zážitek. Vzápětí jsem vyběhl k Sokolu, kde zítra dopo otevřou volejbalovým turnajem parádní multifunkční hřiště (basket, volejbal, florbal, házená apod.) a kde jsem vyzpovídal pana Bubníka, který ve svých více než 91 letech (přesně si teď nevzpomenu, kolik mu je) je stále děsně čilý a o nové hřiště se zasloužil obrovskou měrou, sháněl peníze a dnes vedl i brigádu.. (Kéž by mi jak jemu dělalo zdraví dobrou službu do věku víc než požehnaného!) Návrat a nějaký plánování různých věcí + vyřízení počty. Obvolávání respondentů pro velký článek o házené. Odfrknutí u hudby. Ponoření se do nějakých školních věcí, žertovný počítačový program, který uhodne, na co myslíte (štěstí neuhodl, žabař), zprávy, únava, televize, únava, Uvolněte se, prosím (mimochodem vskutku podařený díl), a usednutí k počítači a elektroimpuls v hlavince, která vymyslela tyhle řádky a která chce seřadit písmenka do dalších slůvek, spojit je do slov a vět a textu pro noviny. Takže jsem večer prakticky proflákal (což je na jedné straně fajn) a zítra si přivstanu :)
Zítra máme prvně po měsíci kapelu, těším se. Na kluky, na hudbu. Myslím, že brzo doděláme novej kus, je v angličtině, ale myslím, že ústřední větě porozumí každý (vymyslel ji Vářa a je děsně sprostá). Další věci máme rozdělaný, chce to něco, čím bychom je dokopli (třeba nový kopačky:) nejradši plátěný s gumovýma kolíkama).

Motto: Na žádnou práci není nikdy dost pozdě.

Přesně před sedmi lety začala válka USA v Afghánistánu.

Comments:
...neco mi rika, ze to s tema vesmirnejma pakama prehanis...pokud je to fakt takova hloupost, tak to za tolik pozornosti, kolik jim venujes ani nestoji, nebo jo? ...hmm, neco mi taky rika, ze takhle nejak to vzdycky zacina...think`bout it, man!!!
 
Dik za nazor.. a ty bys nechtel odletet? :)
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?