<$BlogRSDUrl$>

středa, října 05, 2005

Poslední příprava před pořadem Na vlastní oči na TV NOVA, kde uvidíme reportáž o Vesmírných lidech. Tohle poselství zanechal pan Ivo Benda na stránkách www.vesmirni-lide.cz a ja vam ho predavam! Třeba je to poslední zápis do mého blogu předtím, než mě vesmírňáci odnesou. Sbohem přátelé, kdybyste byli taky dnes večer odneseni, počkám na jedné z deseti milionů lodí u záchodků v pátém patře.
Bendův text se vztahuje k 4. sympóziu lásky, při kterém na nás Vesmírní lidé svítili z vesmíru ze svých vesmírných korábů svoji vesmírnou lásku a radost (byly to desítky přeletů, někdy na vás svítily i 3 - 4 lodi najednou):
"Od začátku pozorování Vesmírných lodí našich Přátel z vesmíru od 12 - 16 hodin byla informována Česká televize a pracovník pro „duchovní kontakt“ – pan Trš Antonín, který se podílel na posledním pořadu Cesty víry, ve kterém byly zlomky informací o Vesmírných lidech. Několik lidí mu telefonicky předalo svědectví o tomto pozorování. Česká televize má ze dvou natáčení celkem 3 hodiny záznamů rozhovorů se mnou, (Ivo A. Benda) a také záznamy rozsáhlých odběrních míst vzorků půdy u České Lípy z léta 2003. Závisí na žádostech lidí a na České televizi, zda bude v tomto „veřejnoprávním médiu“ nějaký skutečný pořad o Vesmírných lidech. Dosud se tam nic skutečného nekonalo."
Jen mi trochu vadí, že nevím, kterej den to bylo. Na stránkách je uvedený jenom datum.

Comments: Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?