<$BlogRSDUrl$>

pondělí, října 24, 2005


Ještě jsem nepotkal Vesmírné lidi, ale zato jsem včera na příjemné procházce Mělníkem viděl skutečné, nefalšované, živé, hmatatelné, nevymyšlené a milující ovce. Byly dvě. Přiblížil jsem se k nim na vzdálenost asi metru a půl. Byly za plotem. Jedna z nich se mi zvídavě podívala do oka (myslím, že to bylo levé oko). Tu se lekla a a s hrůzou ve tváři prchla. Co v mých očích uzřela, je záhadou.

Comments:
Hele, promin ze to vubec neni reakce na to co pises,ale mam nakou desnou potrebu to zverejnit aspon nejak- dneska,asi pred pul hodinou, me na Vehlovicich kontrolovali policajti!A co jako,rekne si kazdej, ze jo.Jenze to nebyli ledajaci policajti,ale panove policajti dopravaci-a z toho plyne, ze to byla moje PRVNI SILNICNI DOPRAVNI KONTROLA:)))
 
Hele Bonde, jakto, že jsi vůbec nena-psa-l nic o tom, že jsi jako navštívil chlopina v Tatrách a že se ti to na Gerlachu moc líbilo a že jsi koupil drahý hnusný sýr, abys usušil mastné oko starého pana prodejce v krámě, kam nikdo nechodí a nic tam nemají ? To jsem si tady jako zval novy-lnáře žzibycežně? Tos nemohl napsat něco o mě ? Hm? Co tak co nic neřikaš? To siji z těh o uplně policatj co?K .. co tady robyy to K? to su blosbosti... Chlopifans
 
Ty Bonde, kdybys měl málo ovcí, zas doraž jo? :-)
 
bonde,
já nemůžu najít tvojí adresu. Poradil mi bratr, že někdo z vaší kapely dělá v hudebninách. Potřeboval bych pomoc. Chci prodat tu svojí šestistrunnou basu a koupit si pětistrunnou nejlépe zase Ibanez. Případně to i vyměním. Prostě chci pětku a to nejlépe tak, abych nemusel nic doplácet.
Máš nějakej kontakt? Díky Kreyson
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?