<$BlogRSDUrl$>

středa, září 07, 2005

Lidi neumějí plavat. Ne že by se právě topili, když vlezou do vody, ale dneska jsem na koupáku koukal, že většina lidí plave prsa s hlavou nad hladinou. Je musí děsně bolet za krkem, ne? A vypadaj úplně nemožně.
Každé 3 vteřiny umře na světe jedno dítě vinou chudoby a hladu, nedostatku kvalitní vody nebo na nemoci, kterým lze předcházet. Každý den takřka 30 tisíc dětí. Dnes po zhlédnutí fantasticky natočeného a odehraného psychodramatu Porota, resp. jeho třetího dílu, mne na tento strašlivý fakt upozornil Richard Krajčo, který spolu například s Bradem Pittem, Claudií Schiffer, Georgem Clooneym a dalšími slavnými luskal prsty každé tři vteřiny ve spotu kampaně www.ceskoprotichudobe.cz.
Naši volejbalisti mě zklamali. Čekal jsem, že postoupí do semifinále ME, ale dneska s Řeckem nezahráli vůbec dobře. Pozapomněli, že volejbal je kolektivní hra a že je potřeba se kousnout, když to nejde. A taky se povzbudit, kolektivní psychika je totiž jasná - když se nedaří, rychle padá dolů celý tým, čemuž je potřeba se postavit (a nahoru to tak fofrem nejde). No, takže místo semifinále jsou devátí a mají jedinou jistotu, a to že nepostoupí na další Evropu přímo, ale budou muset do kvalifikace. Oh, wie schade!

Comments:
Hele, Bonde, co je Ti do toho, jak kdo plave? Co kdyz treba zrovna Ty nevypadas o nic lip? Treba kroutis divne telem a vypadas jak housenka. Nech kazdyho at si plave jak chce, pokud Ti nekrizi drahy nebo Te nekope. Né?! Me to treba stve protoze mi to taky moc nejde, ale tak chodim casto na bazen abych se to naucila. Taky se mi budes posmivat ze vypadam blbe? Ja totiz neumim kraula. Kazdej holt neni na sporty sikovnej a tak i kdyz ho(me) treba bavi, vypada(m) u nich blbe. Tak mam prestat chodit na bazen aby Te nepohorsoval ze neumim spravne plavat?
 
To mi udelas velikou radost, kdyz nebudes prede mnou plavat. Ja bych to asi nevydrzel. Uplne mne to irituje :-)) Ne, ale je fakt, ze mi prijde, ze se ty lidi nad hladinou desne trapej a mam takovej pocit, ze slapnutim na krk bych jim desne ulevil. Jinak Te slechti, ze se to chodis ucit, Takhle si spolu budeme moct brzy zaplavat.
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?