<$BlogRSDUrl$>

čtvrtek, září 15, 2005

Jedu metrem a co nevidím - u dveří mě oslovuje nenápadná samolepka s textem:
"Milujeme vás a pomáháme vám.
www.vesmirni-lide.cz"
Už jsem o nich jednou četl v Reflexu. Na webu mě uvítala slova "Milujte se a mějte se rádi". Pak se zjevila strana s (animovanou) podobiznou Aštara Šerana, velitele Velké vesmírné flotily, který je kontaktem pro obyvatele Země. Vyvalila se na mě pestrá nabídka kosmického menu s články a odkazy. Je to celé sice trochu neaktuální, ale fakta zde uvedená jsou nesporná:
"I. ROZHOVORY S POUČENÍM OD MÝCH PŘÁTEL Z VESMÍRU od září 1997 do 16.7.1998 přečetlo 950 miliónů čtenářů ! 6.7.1998 komunikuje v českých zemích 670 000 lidí s přáteli z Vesmíru !" Dneska jich už jsou asi miliony... Proto mě strašně mrzí, že jsem ještě nikoho z té masy obyvatel ČR ještě nepotkal, nebo si o nich ještě s nikým nepovídal. Pokud jste někdo tam (tady) od nich, napište mi, rád se s vámi podělím o všechnu tu lásku a porozumění k ostatním živočichům.
Pobavila mě nová verze boží trojice - nikoli otec, syn a duch svatý, nýbrž láska, bůh, člověk.
Strany mají i své cizojazyčné verze (podle názvů variant lze tušit, že pan Benda nechce nechat nic náhodě a chce, aby se zájemci vždycky trefili, i kdyby napsali adresu špatně :-) :
http://www.vesmirni-lide.cz/
http://www.vesmirnilide.cz/
http://www.universe-people.cz/
http://www.universe-people.com/
www.cosmic-people.com

Motto: Žhavme motory, brzy odlítáme!

Comments:
Jeee vesmirni lide:) Mam s nima pekne zkusenosti, na jednom koncerte naky meditacni hudby nebo co -bylo to zadarmo a hezkej plakat:) - mi dali u dveri kytku a pry at s nima jdu na jejich korab, ze me jako taky zachrani u nich na vesmirny lodi..wow! To jsem teda fakt nevedela, ze uz jsem tak v haji ze vypadam na to, ze potrebuju zachranit vesmirnou lodi..muuhaahaa:) Ty obrazky u nich na webu jsou dost husty..no ale hlavne bacha- nesmis se na Astara divat moc zblizka,protoze ta jeho strasne silna laska k nam vsem by te jinak zabila, protoze je to takova sila, ze to zadnej clovek neunese..no ty vole, co k tomu rict. Hele a podival ses na to video? To jak je tam v nakym diskusnim poradu nebo co a uplne vazne ten Benda nebo jak se ten bembele jmenuje tam jako vsechno vysvetluje..aaaaargh! Nevim jak ostatni, ale me uz to neprijde ani k smichu..me uz to vazne sere! Precijen, nekdo ty pitomy samolepky a tak delat musi..takze tomu nekdo veri..aaaaargh!!!
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?