<$BlogRSDUrl$>

pátek, srpna 12, 2005

Bazén party 2005 

Ačkoli mě Lazza pozval na Bazén party až ve středu, operativně jsem ji zařadil do svého programu. A nelitoval jsem. Divočina z minulých let vzala za své, hudba hrála na plné koule, pohádkové kostýmy pařily ostošest, pivo pěnilo a v kelímkách neteplalo, protože venkovní teplotu už mělo dávno v sudu, pročež se ho vypilo málo (nenarazil se ani druhý sud), Lazza s Wacou slavili (o Wacovi jsem se dověděl až od něho dost pozdě a zaskočen jasem mu ani nepopřál.. napravím: Všechno nejlepší!), přišla jen samá pohledná děvčata převlečená za princezny (za princeznu šel i Slavoň a děsně mu to seklo. Postavou sice spíš jako selka vhodná na rozhánění čeledínů, ale budiž..bylo to fakt stylové), včelky máji a podobně, za holky se převlíkli ještě například Nesquick (Červená Karkulka) a Hankey (lesní žínka) a vlastně taky Lazza (zlá televize Edna). Kejmil zklamal a za čerta nešel (prý nenašel masku, ale tomu já nevěřím) a ani nevím, za co byl. Nejkrásnější pár byli Dvořus se Zerovkou (terorista a indiánka). Za největšího smolaře Bazén party vyhlašuju mladýho Wácu, který ač se zprvu staral o grilované kuřecí, asi hodinu a půl neměl v ústech. Pokaždý někam odběh a měl prd, páč ostatní se neupejpali. Je pozdě, tak už jen nějaký fotky (ale ty až zítra nebo tak někdy, jsem znaven). Jo, a jako poslední přišla SrnaSrna oblečená za sebe.

Comments:
Hm, taky by me zajimalo, proc to byla spis tanecni party nez divocina. Ja si tak starej nepripadam :) asi tam mela byt aspon nejaka rvacka :)
 
No kdyz ne rvacka, tak aspon naka scena (zarliva, opilecka atd.) Jo Bonde diky za prani a co se tyce toho masa, az zjistim, kdo mi ho komplet secko sezral, tak se dotycny se zlou potaze!
 
Ja si jen uzdiboval... :) snad jsem timto z obliga (hodne jedli Drat, Karlos Mika, Kejmil, Psouk, Lada, Chloubik - samozrejme pozaduji, abys ochranil sve zdroje). Mimochodem, moc jsem toho nemel, ale prohanelo me to celej vikend...
 
Nutno podotknout, ze ackoli sem se nebranil tomu sezrat vetsi mnozstvi grilovanych pochutin, bylo to proto, ze sem si je prostrednictvim kreditni banky Sipak zaplatil (ty praskacska mrcho ;)). Zbytek sou ale hnusny vyzirkove, to je fakt!
 
Okomentovat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?